În perioada 24-30 Iulie 2017, Asociația Culturală „Eu cred” Tașca, organizează Tabăra Națională de Folk și Festivalul Național de Creație și Interpretare „Dăm Folk” – ediția a II-a. Manifestarea se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 8-24 de ani, concursul desfășurându-se pe secțiuni de vârstă. Din acest an se introduce și secțiunea de grup, iar pentru creație se vor acorda premii speciale.Înscrierea în concurs este gratuită și se va confirma până în jurul datei de 1 Iulie, telefonic.În ceea ce privește tabăra, aceasta se va desfășura în Parcul Natural „Sf.Maria” din centrul comunei Tașca, unde se amenajează corturi cu toate condițiile necesare. Costul taberei, va fi de aproximativ 50 de lei/zi/pers. , în limita a 50 de locuri. Cazarea și celelalte servicii oferite (drumeții, ateliere, etc) vor fi suportate de organizatori, prețul reprezentând masa zilnică.
„Până în prezent, a confirmat prezența la tabără și festival, un grup de aprox.27 de persoane, iar din acest motiv, vă rog să confirmați din timp, pentru a pune la punct toate detaliile.
Mai multe detalii voi oferi pe parcurs. Cine este interesat, rog să mă contacteze la nr.de tel.0787511361”, a declarat domnul Marius Coșerariu.

Sari la conținut